NY Veeam Availability Suite v9 Feature Oversigt

Speaker: Martin Plesner-Jacobsen
Published : December, 2015
NY Veeam Availability Suite v9 Feature Oversigt

View slides

Rating: 5 / 5 (1 votes cast)
Veeam® Availability Suite ™ v9 leverer tilgængelighed for Always-On Enterprise ™ ved at give RTPO ™ på mindre end 15 minutter for alle applikationer og data. Tilmeld dig vores webinar 3. december for en omfattende oversigt over de nye funktioner i Veeam Availability Suite v9. Vi annoncerer også en hemmelig funktion under sessionen! Vi har designet nye funktioner for at spare dig tid, mindske risikoen og reducere omkostningerne, herunder:
  • EMC VNX og VNXe hybrid storagesystem-integration, data loss avoidance og high-speed recovery til EMC-storage med Veeam Backup Storage Snapshots og Veeam Explorer™ for Storage Snapshots.
  • Veeam Cloud Connect med replication, leverer data avoidance med fuldt integreret, hurtig og sikker cloud-baserede DR (disaster recovery) som en tjeneste (DRaaS) gennem en Service Provider.
  • Explorer for Oracle, der leverer high-speed recovery til Oracle-miljøer med transaktionen-niveau inddrivelse af Oracle databaser, herunder backup af transaktionslog uden agent, så du kan gendanne dine Oracle databaser til et præcist tidspunkt.
  • Unlimited Scale-out Backup Repository ™, forenklet backup storage og backup-job management gennem en software-defineret backup repository, herunder flere storage-enheder for at øge kapaciteten ved at tilføje næsten enhver backup enhed i en enkel pool.
  • On-Demand Sandbox ™ til Storage Snapshots, skaber komplette, isolerede kopier af produktionen fra storage snapshots
  • Plus meget mere!
Vent ikke! Tilmeld dig i dag og hør hele det hele. Det er nemlig først til sidst i sessionen, at vi afsløre den nyeste c9 funktion!
Duration: 33:00

Register to watch