Teknologiskifte - serverdrift og backup. Virtuell teknologi som verktøy

Speaker: Tommy Popovic
Published : May, 2013
Teknologiskifte - serverdrift og backup. Virtuell teknologi som verktøy
Rating: 5 / 5 (4 votes cast)

Ombygging av fysiske sikkerhetskopieringsverktøy for å dekke behovene for virtualisering, begrenser mulighetene og gjør løsningen unødvendig kompleks og kostbar. Dette var situasjonen for en av våre kunder. Samtidig som de utviklet et virtuelt miljø, brukte de en gammel agentbasert sikkerhetskopiløsning som økte kostnadene med opptil 30 % hvert år, og som brukte timer å gjenopprette én enkelt VM.

"Sikkerhetskopieringen tok for lang tid og var knapt ferdig ved produksjonsstart dagen etter" sa Kay-Åge Lian, senior IT-konsulent hos EB. Vi kunne heller ikke gjenopprette VMer raskt siden de måtte gjenoppbygges én for én. "Vi beregnet at hvis vi mistet vSphere-miljøet vårt, ville det ta nesten én uke å gjenopprette 70% av systemene våre, en uke hvor 200 av brukerne våre ikke ville kunne utføre sitt daglige arbeid."

"Vi trengte en kostnadseffektiv databeskyttelsesløsning som var utviklet for virtualisering", forklarte Lian. "Løsningen måtte være enkel å håndtere og gi rask, ukomplisert sikkerhetskopiering og gjenoppretting."

EBs IT-team valgte Veeam Backup Management Suite™, en kraftig, brukervennlig og rimelig løsning som er spesifikt utviklet for virtualisering, og som tilbyr sikkerhetskopiering, replikering, overvåking og rapportering for VMware vSphere og Microsoft Hyper-V.

I dette webinaret vil Kay-Åge Lian fra eb.no forklare hvilke problemer de stod overfor, og hvordan de løste dem ved hjelp av Veeam.

Lær hvordan du:

  • minsker VM-gjenopprettingstiden fra timer til minutter.
  • kvitter deg med ubrukelige agenter
  • senker kostnadene og øker effektiviteten
  • optimaliserer beskyttelsen, ytelsen og tilgjengeligheten i den virtualiserte infrastrukturen
  • styrker effektiviteten blant medlemmene av IT-teamet
  • Duration: 45:34

    Register to watch