Nu är den äntligen här! NYA Veeam Availability Suite v9

Speaker: Ulf Gahlin
Published : February, 2016
Nu är den äntligen här! NYA Veeam Availability Suite v9

View slides

Rating: 5 / 5 (2 votes cast)
Nu är den äntligen här! NYA Veeam® Availability Suite™ v9 erbjuder Availability for the Always-On Enterprise och ger RPTO™-hastigheter (recovery time and recovery point objectives) på mindre än 15 minuter för ALLA program och data.
    Vi visar dig hur v9 hjälper dig att använda molnet och moderna lagringslösningar, och vi kommer även att visa de nya funktionerna i v9, inklusive: <
  • Integrering med hybridlagringsmatriserna EMC VNX och VXNe, vilket förebygger dataförluster och möjliggör snabb återställning av EMC-lager med Veeam Backup från snapshots och Veeam Explorer för snapshots.
  • Veeam Cloud Connect med replikering förebygger dataförluster med fullständigt integrerad, snabb, säker och molnbaserad katastrofåterställning som en tjänst (DRaaS) via en tjänsteleverantör.
  • Veeam Explorer för Oracle tillhandahåller snabb återställning i Oracle-miljöer med återställningar på transaktionsnivå i Oracle-databaser, inklusive säkerhetskopieringar av transaktionsloggar utan agent, så att du kan återställa din Oracle-databas till en viss tidpunkt.
  • Obegränsad Scale-out Backup Repository™ förenklar hanteringen av säkerhetskopieringar med hjälp av en banbrytande och programdefinierad lagringsplats som låter dig utöka din kapacitet genom att lägga till backup-enheter till en och samma pool.
  • On-Demand Sandbox™ för snapshots ger dig möjlighet att använda dina data genom att skapa fullständiga, isolerade kopior av din produktionsmiljö från snapshots.
Och mycket mer!
Duration: 49:20

Register to watch