Recuperare după dezastru rapidă, sigură, pe bază de Cloud cu Veeam Cloud Connect

Speaker: Cornel Popescu
Published : August, 2015
Recuperare după dezastru rapidă, sigură, pe bază de Cloud cu Veeam Cloud Connect

View slides

Rating: 3 / 5 (1 votes cast)

Asiguraţi disponibilitatea aplicaţiilor dvs. critice pentru misiune fără costurile şi complexitatea construiri şi întreţinerii unui site pentru recuperarea după dezastru (RD). Disponibil în curând în cadrul Veeam® Availability Suite™ v9, Veeam Cloud Connect va include replicarea VM, care oferă DR complet integrat, rapid şi sigur, pe bază de Cloud, prin intermediul unui furnizor de servicii.

Replicarea VM avansată pe bază de imagini prin Veeam Cloud Connect este simplu de configurat şi uşor de utilizat. Participaţi la seminarul nostru web pentru a afla cum puteţi:

  • Să obţineţi o gazdă în Cloud pentru RD cu CPU, RAM, alocarea resurselor de stocare şi reţelistică de la un furnizor de servicii
  • Iniţiaţi un Failover total a site-ului pe un site DR de la distanţă sau un Failover parţial a site-ului pentru a comuta instantaneu la o replică VM de oriunde doar cu câteva clicuri prin intermediul unui portal web securizat
  • Conectivitate completă cu un singur port printr-o conexiune SSL/TLS securizata, fiabilă la un furnizor de servicii cu criptare a traficului — şi MULTE altele!
  • Duration: 1:06:18

    Register to watch