Zoals een van onze klanten zei: Veeam is "als sciencefiction die werkelijkheid is geworden". Onze klanten zeggen ook: "Het werkt gewoon". Back-ups worden gezien als een dure verzekering die je hopelijk nooit hoeft te gebruiken. Iets waar je 's nachts van wakker ligt en waardoor je soms overuren moet maken.

Veeam heeft gegevensopslag radicaal veranderd, wat veel enthousiasme heeft losgemaakt: snelle en krachtige back-up en recovery op een gebruiksvriendelijke wijze! Wat vroeger complex en duur was, is nu gebruiksvriendelijk en betaalbaar.

We noemen dit "Modern Data Protection" - ontwikkeld voor virtualisatie, krachtig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. U hoeft nooit meer een agent bij te werken, een machine volledig te herstellen of uit te leggen waarom uw back-ups zoveel tijd kosten. Met Veeam Backup & Replication maakt u elke dag een back-up van elke virtuele machine en houdt u nog tijd over.

Bijvoorbeeld: Bij Mazda kon de back-uptijd worden gehalveerd... en nu worden overdag back-ups gemaakt van belangrijke databases. Dit was eerder niet mogelijk. Bij Flybe crashte een kritische applicatie voor vliegtuigonderhoud en het lukte om deze in minder dan 2 minuten weer online te krijgen. En toen het SAN van een West-Amerikaans bouwbedrijf uitviel, konden ze al hun VM's vrijwel meteen herstellen, zonder onderbreking voor de eindgebruikers.

Dit is Modern Data Protection. Dankzij virtualisatie krijgen we dit allemaal voor elkaar.... We dulden de virtuele omgeving niet alleen, we maken er optimaal gebruik van. Voor de meeste back-upleveranciers is virtualisatie niet meer dan een aanvulling op een systeem dat is ontwikkeld voor de fysieke wereld. Bij Veeam ligt dat anders: Veeam is speciaal ontwikkeld voor virtualisatie. We doen niets anders en we staan hiermee aan de top.

Onze concurrenten schermen graag met het feit dat Veeam alleen virtualiseert en geen fysieke back-ups kan maken. En dat klopt. Maar naarmate meer van uw servertaken worden gevirtualiseerd, is dat volgens ons precies wat er moet gebeuren.

Stop daarom met moeizame VM-back-up die te weinig mogelijkheden biedt en die complex en duur is. Het is tijd om uw visie op back-up bij te stellen en over te stappen op Modern Data Protection, ontwikkeld voor virtualisatie: krachtig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd.

Stap over op Veeam.

GD Star Rating
loading...
Moderne gegevensbeveiliging - ontwikkeld voor virtualisatie, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Veeam Availability Suite — Download free 30-day trial

Download now