Megérkezett! ÚJ Veeam Availability Suite v9

Speaker: Martin Beran, Matyas Keszler
Published : January, 2016
Megérkezett! ÚJ Veeam Availability Suite v9

View slides

Rating: 0 / 5 (0 votes cast)

Megérkezett! Az ÚJ Veeam® Availability Suite™ v9 az Availability for the Always-On Enterprise™ megoldás révén MINDEN alkalmazás és adat vonatkozásában 15 perc alá csökkenti az elfogadható üzemen kívüli időt és adatvesztést (RTPO™).

Vegyen részt webináriumunkon, és ismerje meg a Veeam Availability Suite v9 új funkcióit. Megmutatjuk, hogy a v9miképpen segít hasznosítani a modern tárhelyet és a felhőt, valamint bemutatjuk a v9 legfontosabb funkcióit, beleértve a következőket:

  • EMC VNX és VNXe hibrid tárhelytömb-integráció, mely EMC tárhelyek kapcsán nagysebességű helyreállítást tesz lehetővé, köszönhetően a tárolási pillanatfelvételekből biztonsági mentések visszahívását lehetővé tevő Veeam Backup és Veeam Explorer™ megoldásokkal való együttműködésnek.
  • Veeam Cloud Connect replikáció támogatással, mely teljesen integrált, gyors és biztonságos formában nyújtja a felhőalapú „katasztrófa utáni helyreállítás mint szolgáltatás” (DRaaS) sztenderd összes előnyét, így biztosítva az adatvesztés elkerülését.
  • Veeam Explorer for Oracle, mely Oracle-környezetekben nyújt nagysebességű helyreállítást az Oracle-adatbázisok tranzakciószintű helyreállítása révén, beleértve a tranzakciónaplók ügynök nélküli biztonsági mentését - így téve lehetővé az Oracle-adatbázisok egy precíz időpont szerinti állapotra való visszaállítását.
  • Korlátlan Scale-out Backup Repository™, mely egy forradalmian új, szoftveresen definiált biztonsági mentési tár segítségével egyszerűsíti a biztonsági mentési tárhely és a biztonsági mentési munka kezelését - ezáltal bármilyen biztonsági mentési eszköz egyetlen poolhoz való hozzáadása révén lehetővé válik a kapacitásbővítés.
  • On-Demand Sandbox™ Tárolási Pillanatfelvételekhez, mely a tárolási pillanatfelvételek alapján készített, éles környezetek teljes, izolált másolatainak gyors létrehozásával segíti az adatok hasznosítását.
  • És sok minden más!

Ne késlekedjen! Regisztráljon most!

Duration: 1:00:40

Register to watch